Missie & Visie

1. Ontspannen met plezier

lidmaatschap

 

Plezier en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door met plezier te sporten kan elke atleet, topsporter of recreant net die ene stap meer doen. De beste inspanning door de juiste onstpanning.

Atleten vertellen vaak hoe fijn het is om na een drukke week hard te lopen en je hoofd leeg te maken.Het plezier zie je ook terug in indivuduele trainingen. Alleen bezig zijn met je lichaam en gezondheid. Jezelf na een pittige training weer helemaal op kunnen laden. Ook daarin vind je het plezier in de sport terug.

2. Succes en ambitie

Erwin de Jong

Bij RA traint de (inter)natioanale top. RA is een vereniging die staat voor ambitie en professionaliteit. Niets is onmogelijk. Door de beste faciliteiten te bieden en te werken met trainers op topniveau, maakt RA het mogelijk  voor professionele atleten om de top te bereiken en daar te blijven. Door samen en individueel keihard te werken worden elke dag doelgericht grenzen verlegd.
Ook recreanten raken gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Door te werken met toptrainers op elke niveau stimuleert RA elke atleet om zijn eigen top te bereiken. Sport en maatschappelijke betrokkenheid gaan hand in hand bij RA. Zo zet RA zich al jaren succesvol in voor de jeugd in Rottterdamse achterstandswijken en de gehandicaptensport. Aan de hand van diverse projecten zoals sportdagen en workshops wil RA iedereeen de mogelijkheid bieden om te kunnen sporten.

3. Met elkaar voor jezelf

KN_portret6

Atleten voelen zicht thuis. Vele vriendschappen ontstaan op de baan en in de kantine. Want RA is meer dan alleen atletiek. Samen sporten, gezellig napraten na het trainen, behulpzaam zijn en respect hebben voor elkaar. Dat is ook waar sport voor staat. Door de hulp van vele enthousiaste en gedreven vrijwilligers is RA uitgegroeid tot een vereniging waar iedereen welkom is en waar iedereen zich welkom voelt.
Mede dankzij de tomeloze inzet van vrijwilligers is Rotterdam Atletiek uitgegroeid tot één van de meest succesvolle atletiekverenigingen in Nederland.