Sporten met Aandacht

Jera is een fysiotherapiepraktijk met 3 locaties in Rotterdam, Dordrecht en Roosendaal. Wij leveren innovatieve (sport)fysiotherapeutische zorg- en sportbegeleiding voor sportverenigingen, sportbonden en individuele sporters.
Onze aanpak kenmerkt zich door niet louter de symptomen te behandelen, maar op zoek te gaan naar de oorzaak van jouw klacht. Wij streven ernaar dat je inzicht krijgt in jouw probleem ten aanzien van bewegen. Een actieve individuele benadering, gericht trainingsadvies en communicatie met trainers en coaches vinden wij erg belangrijk.
Naast onze fysiotherapeutische diensten begeleiden we op de locatie Nenijto sporters op het gebied van kracht- en stabiliteitstraining.

Blessurebehandeling op Nenijto

Het maken van een afspraak kan via het telefoonnummer 078-2005230 (ook via Whatsapp op dit nummer) of via het contactformulier op onze website. Voor blessurebehandelingen zijn we aanwezig op:

Maandag12.00 tot 20.30 uurRobi van Leersum
Woensdag12.00 tot 20.30 uurRobi van Leersum en Sam Kranse
Donderdag11.00 tot 19.00 uurRobi van Leersum
Vrijdag12.00 tot 16.30 uurSam Kranse

Zorgverzekering en meer informatie

Jera heeft contracten met een aantal zorgverzekeraars, voor informatie neem contact met ons op. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig om bij ons een afspraak te maken.
Voor meer informatie of handige tips ten aanzien van sportblessures en prestatieverbetering volg Jera
op Facebook, Instagram en Twitter.