Sporten met Aandacht

Jera is een fysiotherapiepraktijk met 3 locaties in Rotterdam, Dordrecht en Roosendaal. Wij leveren innovatieve (sport)fysiotherapeutische zorg- en sportbegeleiding voor sportverenigingen, sportbonden en individuele sporters.
Onze aanpak kenmerkt zich door niet louter de symptomen te behandelen, maar op zoek te gaan naar de oorzaak van jouw klacht. Wij streven ernaar dat je inzicht krijgt in jouw probleem ten aanzien van bewegen. Een actieve individuele benadering, gericht trainingsadvies en communicatie met trainers en coaches vinden wij erg belangrijk.
Naast onze fysiotherapeutische diensten begeleiden we op de locatie Nenijto sporters op het gebied van kracht- en stabiliteitstraining.

Blessurebehandeling op Nenijto

Voor een gratis advies kan er een afspraak worden gemaakt via het telefoonnummer 078-2005230 (ook via Whatsapp op dit nummer) of via het contactformulier op onze website . Voor blessurebehandelingen zijn we aanwezig op:

Maandag            12.00 tot 21.30 uur          Robi van Leersum
Woensdag          12.00 tot 21.30 uur          Robi van Leersum (Sam Kranse)
Vrijdag                14.00 tot 16.30 uur          Sam Kranse

Zorgverzekering en meer informatie

Jera heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars, een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig om bij ons een afspraak te maken.
Voor meer informatie of handige tips ten aanzien van sportblessures en prestatieverbetering volg Jera
op Facebook, Instagram en Twitter.