Blessurevrij bewegen

Sinds 1 januari 2024 zit Sportfysio Rotterdam op het sportcomplex Nenijto. De afgelopen 12 jaar hebben we hier gezeten onder de naam Topfysiotherapie Delta en Jera, maar nu we de praktijk hebben overgenomen gaan we onder de naam Sportfysio Rotterdam door.

In onze visie gaat fysiotherapie verder dan het behandelen van pijntjes tijdens het sporten. Een blessure kan je leven op zijn kop zetten. Wij snappen dat en helpen je door niet alleen de symptomen te verhelpen, maar ook door je een oplossing te bieden voor de langere termijn. Zo zorgen we er samen voor dat de problemen niet terugkeren en jij een leven lang gezond kan blijven bewegen. Naast onze fysiotherapeutische diensten begeleiden we op de locatie Nenijto sporters op het gebied van kracht en stabiliteitstraining.

Blessurebehandeling op Nenijto

Het maken van een afspraak kan via het telefoonnummer/WhatsApp 06-42333154 of via de mail

Voor blessurebehandelingen zijn we aanwezig op:

Maandag08.00 tot 20.00 uur
Dinsdag10.00 tot 18.00 uur
Woensdag08.00 tot 20.00 uur
Donderdag11.00 tot 19.00 uur
Vrijdag08.00 tot 16.30 uur

Sam Kranse

Robi van Leersum

Sam Versluijs

Zorgverzekering en meer informatie

Sportfysio Rotterdam heeft contracten met meerdere zorgverzekeraars. Wil je weten welke dit zijn en of jouw verzekering daar onder valt? Of wil je meer weten over onze zorg en producten? Kijk dan op www.sportfysiorotterdam.nl. Ook zijn wij te vinden op Instagram en LinkedIn