Inschrijven

Welkom bij Rotterdam Atletiek!
Rotterdam Atletiek is een vereniging waar iedereen, van jong tot oud, zich kan bekwamen in de atletieksport. Alle onderdelen worden aangeboden, voor zowel baan- als wegatletiek. Trainingen kunnen gevolgd worden op elk niveau, van recreatief tot topsport.

Proeftrainingen
Iedereen die belangstelling heeft voor algemene baanatletiek of wegatletiek (hardlopen) hoeft zich niet direct in te schrijven maar mag een aantal maal gratis mee trainen om te kijken of het bevalt. Dit geldt niet voor de specialisatietrainingen op de baan, hier kan je alleen in overleg met de betreffende trainer een proeftraining volgen.

Lid worden
Als je, al of niet na genoten proeftrainingen, hebt besloten om jezelf of je kind in te schrijven als lid van Rotterdam Atletiek, vul dan de gevraagde gegevens in via het All-United webformulier. Vanaf het moment van inschrijving ben je contributieplichtig.

Contributie
De contributie wordt per kwartaal berekend.  Besluit je binnen het kwartaal te starten, dan betaal je de eerste keer het evenredige deel tot het einde van dat kwartaal. Het daaropvolgende kwartaal betaal je dan het volledige kwartaalbedrag. De tarieven vind je op de contributiepagina.

Administratie kost tijd
Afhankelijk van het moment van inschrijven kan het even duren voordat de incasso-opdracht aangemaakt wordt. Wij vragen hiervoor je geduld.

Bescherming persoonsgegevens
Je naam en andere persoonsgegevens worden opgenomen in onze ledenadministratie en worden bewaard voor de doeleinden die zijn vermeld in onze privacyverklaring.