B-groep Langepad

De B-groep Langepad van Rotterdam Atletiek staat ook wel bekend onder de naam 'Geen Getrut'. Deze naam dankt zij aan haar bijzonder positieve Rotterdamse mentaliteit. De trainerts en lopers houden niet van zeuren, piepen en trutten, maar van aanpakken, hard doorlopen én hard lol maken. Er wordt getraind in het Kralingse Bos, op de baan bij het Langepad, op het strand en op de skiheuvel in Bergschenhoek. Stapavonden, filmavondjes en hardloopkroegentochten gaan bij deze groep hand in hand met talloze marathons, trails en wegwedstrijden die groepsleden het hele jaar door in binnen- en buitenland lopen. Een flink aantal finisht op de marathon rond de 3 uur. De Rotterdam Marathon is voor velen het hoofddoel van het jaar.

Wil je meer informatie over de B-groep van de locatie Langepad, stuur een bericht naar Rob Broeren.

Contributie-informatie

Groepsfoto op de baan LP

Groepsfoto op het sportcomplex Langepad

Roparunteam 'Geen Getrut'

Voor de Duomo in Florence, 26-11-2017, marathon van Florence.

Trainers

De trainerts van de B-groep Langepad hebben ruime ervaring met het lopen van halve en hele marathons, wegwedstrijden en trails. Ze zijn gediplomeerd op ALT2 en BLT3 niveau.

Iris Meerts en Rob Broeren

Iris Meerts en Rob Broeren

Rob Warnars

Rob Warnars

Roparunteam 'Geen Getrut'

Uit deimage2 groep is onder meer het Roparunteam 'Geen Getrut' voortgekomen, dat in 2016 en 2017 als snelste team vanuit Hamburg over de finish kwam op de Coolsingel en maar liefst 19.000 euro verzamelde voor het goede doel.