BaanatletiekTopsportWedstrijden & Uitslagen

Brons voor Liemarvin en Isaya

  Rome, 7 juni 2024 – EK Senioren

Tijdens de finale van de 4 x 400m mixed heeft Team NL een bronzen plak veroverd. In dit team maar liefst 2 RA’ers: Liemarvin Bonevacia (startloper) en Isaya Klein Ikkink (derde loper). De vrouwen waren Nederlands sterkste loopsters: Lieke Klaver en Femke Bol. Liemarvin had een wat mindere start waardoor Lieke aan een inhaalrace moest beginnen. Isaya nam over en liep een gedegen race. Femke lag vierde bij het ingaan van de laatste ronde en het gaat met de eerste drie landen was zo’n 20 meter. Zij liet zich niet gek maken en vertrouwde op haar eindschot. Op de laatste 20 meter ging ze binnendoor bij de Belgische loopster waardoor ze de bronzen medaille voor Nederland wist binnen te slepen. Een resultaat waar het viertal niet helemaal tevreden mee was.

Splittijden
Liemarvin 46.10
Lieke 50.76
Isaya 44.68(!)
Femke 49.21
Eindtijd: 3.10.73

Uitslagen