SportnieuwsWedstrijden & Uitslagen

Twee NR’s voor M80 Blommestijn bij winterwerpen

Rotterdam 25 februari 2023 – Winterwerpen

De door Erwin Suvaal geïnitieerde serie kogelslingeren/gewichtwerpen mag zich nog altijd in een grote populariteit verheugen. Dit keer zat de inschrijving reeds na 3 minuten vol. Wisselende weersomstandigheden: af een toe wat druppels met ’s middags toch wel een aangenaam zonnetje. De wind maakt het wat frisjes. Niettemin werden er goede prestaties geleverd.

M80 Peter Blommestijn had vantevoren gekeken wat de Nederlandse records waren in zijn klasse op de onderdelen kogelslingeren en gewichtwerpen. Beide records stonden op naam van Jan Smit (Eindhoven Atletiek) met resp. 25.62m en 10.49m. Peter wist beide records te verbeteren en bracht ze op 30.24m en 11.25m. Gefeliciteerd Peter met deze mooie prestaties.

Gerekend naar afstand behaalde M55 Erwin Suvaal tweemaal een derde plaats: 14.23m op gewichtwerpen en 40.02m op kogelslingeren.

Uitslagen