BaanatletiekPers&MediaSportnieuws

Mannenploeg RA genomineerd voor Rotterdams sportploeg van het jaar

Rotterdam, 23 december 2022 – Rotterdam Sportawards 2022

De Sport Awards Rotterdam is hét sportfeest waar met mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven waarin wordt teruggeblikt op het afgelopen sportjaar. De awardshow vindt plaats op maandag 16 januari 2023 in Theater Zuidplein.

Elk jaar reiken we deze sportprijzen uit. Naast de topsport, kan ook de breedtesport in de prijzen vallen. Tot en met 4 december kun je de namen van individuen en verenigingen, stichtingen en (commerciële) aanbieders aan ons doorgeven voor de volgende awards: Sportvrijwilliger, Sportaanbieder en Meer dan Sport Award.

Uitreiking awards
De feestelijke uitreiking van de Sport Awards vindt plaats op maandag 16 januari 2023 in Theater Zuidplein. De organisatie van de Sport Awards Rotterdam is in handen van Gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport, Sportbedrijf Rotterdam en Rotterdam Sportsupport.

Na het feestelijke programma is er tijd voor een borrel om met elkaar na te genieten van een prachtig sportjaar en vooruit te kijken naar 2023.

19.00 uur   Ontvangst in foyer Theater Zuidplein
19.45 uur   Deuren zaal open
20.00 uur  Aanvang programma
21.30 uur   Borrel
23.00 uur  Einde

Aanmelden
Wil je deze unieke avond niet missen? Meld je dan aan bij Wouter Visser!

De kampioensploeg van de mannen is voor het tweede achtereenvolgende jaar genomineerd voor Rotterdams sportploeg van het jaar. Vorig jaar ging deze award inderdaad naar onze mannenploeg. Gaat het dit jaar weer gebeuren? Je kunt stemmen via https://www.sportawardsrotterdam.nl Stemmen kan tot en met 8 januari 2023.

Hier kun je trouwens ook stemmen op ons oud-lid Barbara van Bergen! Zij is genomineerd in de categorie Sportvrouw. Na een motorongeluk legde zij zich toe op rolstoelbasketbal en wist zij zich op te werken tot de nationale ploeg en nam o.a. deel aan de Paralympische Spelen van 2008 in Beijing. Tegenwoordig is zij para-skister. Zij won zilver op de WK en nam deel aan de Paralympsiche Winterspelen die dit jaar in Beijing werden gehouden. Lees meer over Barbara op haar wikipediapagina.

De winnende ploeg in Assendelft in mei 2022.