BaanatletiekWedstrijden & Uitslagen

Rijnmond wint 5 regio-ontmoeting

Terneuzen, 25 juni 2022 – 5 regio-ontmoeting

Een zonnige dag met wat regen in het begin weerhield de regio Rijnmond er niet van om weer wat bekers aan de prijzenkast toe te voegen. Op de foto Cato Groen met de bokaal voor de meisjes en Koen Compeer met de trofee voor de jongens (overall klassement).

De vijf regio’s zijn: Rijnmond, Haaglanden, West-Brabant, Zeeland en Dordrecht.

In het team van regio Rijnmond was RA goed vertegenwoordigd.

JC Beau van Balen won zowel het kogelstoten als het discuswerpen. Gyani Biekram (JC) werd driemaal tweede: discus, ver en de 100m. Ook een mooie tweede plaats voor JD Koen Bouman op kogel.

Bij de JPA2 ging Robin v.d. Gaag er met de overwinning vandoor op de meerkamp, met 46 punten verschil met Lok Jansen van PAC. Robin was de enige die onder de 9 seconden liep op de 60m. Ook was hij de snelste op de 1.000m waarbij hij voor de derde maal dit seizoen in de 3.14 wist te lopen.

MC Yenthe Vreugdenhil werd derde op de 80m waarbij ze nu eens vóór Gift Achigwe wist te finishen. Yenthe stootte de kogel naar de 2e plaats. Ook een tweede plaats voor MC Eva Bouman, maar dan op hoog met 1.51m. Dat was net zo hoog als MC Mees de Jong. Mees was wel de beste op discus met 31.37m. Gift sprong 4.89m ver en dat was ook goed voor een tweede plaats.

Uitslagen

Foto’s op Google Photos