VerenigingszakenWegatletiek/Loopgroepen

We zijn drie niveau-3 trainers rijker!!!

Christel, Rene en Ivo hebben hun welverdiende BLT-3 diploma behaald. Het bestuur is daar blij mee en daarom als waardering is aan hen een passende hoodie uitgereikt.

Christel en Rene hebben intern de gehele cursus gevolgd, noodgedwongen door de Corona-perikelen, en Ivo heeft de cursus bij de AU gevolgd. Na 6 workshops (bij Christel en Rene waren deze verspreid over een aantal avonden met zoomsessies), minimaal 6 oefentrainingen en een portfolio gevuld met de uitwerkingen van de trainingen en overige opdrachten, was het tijd voor praktijkexamen. Ze hebben alle drie in mei hun praktijkexamen gedaan en met vlag en wimpel hiervoor zijn geslaagd.

Christel en Ivo hebben hun oefentrainingen gedaan bij hun eigen groep B/C-Nenijto, de groep die zij op enthousiaste wijze trainen nadat Michel als trainer was gestopt.  Rene heeft bij de groep C-Nenijto zijn oefentrainingen gedaan.

Christel van den Hoek en Ivo Steverink

Christel van den Hoek en Ivo Steverink

Rene Kruis

Het bestuur wenst de kanjers een leuke trainerscarrière bij Rotterdam Atletiek.