Aangepast sportenBaanatletiekSportnieuwsWedstrijden & Uitslagen

Laatste regiowedstrijd 2021 framerunners op de Nenijto

Rotterdam, 10 oktober 2021 – Dirk Kuyt Foundation frame running regiowedstrijd

De laatste regiowedstrijd van het seizoen voor de framerunners (voorheen racerunners) vond plaats op de Nenijto. De weersomstandigheden waren uitstekend voor de tijd van het jaar, een najaarszonnetje en vrijwel geen wind. Over de diverse afstanden werd hard gestreden om de prijzen.

Er waren wedstrijden over maar liefst 6 afstanden: 40m, 60m, 100m, 200m, 400m en de 1.500m.

Stef Brouwer behaalde 2 eerste plaatsen en 2 tweede plaatsen. Vooral op de langste afstand, de 1.500m, wist hij te excelleren door zijn van 2 jaar geleden met bijna een halve minuut te verbeteren. Ook Colin van Trigt wist zijn p.r. op deze afstand te verbeteren. Op de 100m zette Colin een nieuwe beste tijd neer, zij het dan met een fractie van een seconde. Maar toch een mooi nieuw p.r.

De prijzen werden uitgereikt door Ramon en Jacqueline.

Uitslagen