JeugdSportnieuwsWedstrijden & Uitslagen

Ereplaatsen voor RA’ers bij kidsruns en cityrun

Rotterdam, 23 oktober 2021 – Kidsruns en city run. Traditiegetrouw vinden op de zaterdag voor de echte marathon de kidsruns en de cityrun plaats. Van RA-zijde was de deelname wat minder dan vorige jaren, maar toch ereplaatsen met daarbij een ‘clean sweep’ in de cityrun bij de mannen.

Kidsruns 1 km
Bij de jongens 8 jaar een fraaie derde plaats voor Vik Ben Zineb. Mina Chokri behaalde een prima tweede plaats bij de meisjes 11+. Robin v.d. Gaag (jongens 10 jaar) werd op 2 seconden tweede, een uitstekende prestatie. Ook een tweede plaats voor Leule Abraham Iftar in de categorie 11+.

Vik Ben Zineb op de derde plaats,

Mina Chokri

Robin v.d. Gaag

Mina en Robin

 

Kidsruns 2,5 km
Een dubbele overwinning voor RA. Bij de meisjes was de eerste plaats voor Elin v.d. Berg. Bij de jongens werd de hoogste trede van het podium ingenomen door gastlid Swen van Schaik, lid van Avantri Schoonhoven, maar al enkele jaren trainend op de Nenijto.

Elin v.d. Berg

Swen van Schaik

 

Cityrun, 4,2 km
Een mooie 1-2-3 overwinning voor RA bij de mannen: Milco Hahury, dit jaar goed voor 3.47 op de 1.500m, kwam als eerste over de finish, gevolgd door Tomas van Wijngaarden en B-junior Ivar Meesen. Bij de vrouwen een mooie tweede plaats voor Yorma Wolters.

Tomas van Wijngaarden, Milco Hahury en Ivar Meesen

Yorma Wolters

Thomas van Wijngaarden, Milco Hahury en Ivar Meesen

Uitslagen

Foto’s: Adri van den Berge en Najib Chokri