BaanatletiekJeugdWedstrijden & Uitslagen

Bonevacia reikt prijzen uit bij pupillencompetitie

Barendrecht, 11 september 2021 – Finale pupillencompetitie

Tijdens de laatste wedstrijd van de pupillencompetitie was Liemarvin Bonevacia bereid gevonden om de prijzen uit te reiken (bedankt Nils Bebelaar!). Dat vonden de pupillen natuurlijk bijzonder leuk! Liemarvin werd afgelopen donderdag nog vijfde in de finale van de Diamond League in Z├╝rich op de 400m in 45.35. Op de foto Mina Chokri (links), Liemarvin en Robin v.d. Gaag. Liemarvin had zijn medaille meegenomen zodat iedereen die kon bewonderen. Wedstrijdleider Robert Boer was zeer verguld dat hij die even mocht vasthouden. ­čÖé

Wie vielen er in de prijzen van RA?

JPA1
Twee podiumplaatsen voor RA. Robin v.d. Gaag stond op het hoogste treetje met bijna 100 punten voorsprong op nummer 2. Ferre Alkemade eindigde op een keurige derde plaats. Robin wist 3 v.d. 4 wedstrijden te winnen, inclusief de laatste in Barendrecht. Alleen bij de derde wedstrijd was Lok Janssen van PAC de beste.

JPA2
Een prima tweede plaats voor Lucius v.d. Velden, die wel de wedstrijd in Barendrecht wist te winnen.

JPB
Een mooie eerste plaats voor Asiah Bunt met slechts 17 punten voorsprong op nummer 2 (2888 om 2871). Asiah won ook de wedstrijd in Barendrecht.

MPA1
Een prima – gedeelde – derde plaats voor Cato Groen. Zij had precies evenveel punten als Aimee Weezenberg van PAC (2685).

MPA2
Mina Chokri kwam als eindwinnares uit de bus na 4 wedstrijden. Zij wist 3 van de 4 wedstrijden winnend af te sluiten, inclusief de laatste in Barendrecht (met ruime voorsprong op nummer 2).

Mooie resultaten voor de jongste atleten/atletes.

Uitslagen Barendrecht met totaalklassement

Uitslagen per wedstrijd

Foto’s prijsuitreikingen