BaanatletiekJeugd

Trainingen in het winterweer

Beste ouders en atleten,

De winter zit er goed in en de atletiekbaan is mooi wit gekleurd. Dit zal op zijn minst de komende week nog van invloed zijn op de trainingen.
Het KNMI adviseert om niet op pad te gaan met de auto of het openbaar vervoer als dit niet strikt noodzakelijk is, toch willen wij voor diegene die veilig op de baan kunnen komen atletiek blijven aanbieden de komende week. We onderstrepen wel het advies van het KNMI, het is aan jullie zelf om in te schatten of je naar de training wil komen. Doe dit veilig en blijf anders thuis.

Houdt er rekening mee dat de kantine en clubgebouwen nog steeds dicht zijn, er kan dus niet binnen opgewarmd worden. Trek dus genoeg kleding aan. Meerdere laagjes kleding over elkaar werkt het beste, en neem eventueel een extra paar handschoenen mee voor als je eerste paar nat wordt. Er zal aardig wat in de sneeuw getraind/gespeeld kunnen worden, zorg dus dat je hier goed op gekleed bent!

Hieronder staat per locatie actuele trainingsinformatie, deze informatie zal door de week heen geüpdatet worden.
[Laatst geüpdatet: Zaterdag 13 februari 07:30]

Locatie Nenijto

  • De trainingen voor de pupillen gaan door zoals normaal. Behalve op zaterdag, dat korten we de training voor de A en B pupillen een half uurtje in. De training duurt dus op zaterdag voor alle pupillen van 09:00 tot 10:00.
  • De trainingen voor de CD junioren gaan door zoals normaal. Deze zullen dus van 17:30 tot 19:00 plaatsvinden op maandag en woensdag. Voor de CD junioren is ook een whatsappgroep voor ouders en atleten waar de laatste updates gepost worden. Je kan jezelf toevoegen aan de whatsapgroep door naar de volgende link te gaan: ra.nl/whatsapp-cdjun
  • Voor de AB junioren zal via whatsapp gecommuniceerd worden over het doorgaan van de trainingen, je kunt jezelf toevoegen aan deze whatsappgroep door naar de volgende link te gaan: ra.nl/whatsapp-abjun

Locatie Olympia (Zuid)

De trainingen op Olympia gaan voor de pupillen en de junioren door zoals normaal. Houd rekening met de kou en trek genoeg kleren aan!

Met sportieve groet,
De trainers van Rotterdam Atletiek