Sportnieuws

Geslaagde Sinterklaascross op de Nenijto

Rotterdam, 5 december 2020. Mooier kon het niet, precies op 5 december werd de Sinterklaascross gehouden op het Nenijtocomplex.

Door de WOC was zowel op het achterveld als op het middenveld een aantrekkelijk parcours uitgezet, inclusief de Riesberg, zandbakken en lage hindernissen (banken). Ongeveer 80 kinderen namen hier aan deel, van de allerkleinsten t/m B-junioren. Tomas van Wijngaarden (eerstejaars neo-senior) was bereid gevonden om als voorloper te fungeren. Na de finish kregen alle kinderen een chocoladeletter. Wegens corona dit jaar geen Sint en Pieten lijfelijk aanwezig op de Nenijto. Die hadden het te druk met de online bezoekjes….

Data volgende crossen:

19 december 2020: Kerstcross

2 januari 2021: Nieuwjaarscross

Beide crossen vinden weer plaats op het Nenijtocomplex. Het parcours zal iets anders zijn dan vandaag…

Foto: Jacinta Tavares