FitwalkVerenigingszaken

Anna Roos stopt als trainster Fitwalk

Anna Roos gaat met pensioen en daardoor heeft ze meer tijd om aandacht te besteden aan al die dingen waar ze maar niet aan toe kwam. Hierdoor kan ze niet garanderen altijd beschikbaar te zijn als trainster bij haar Fitwalkgroep. Ze blijft wel actief in de wandelgroep als loper en zal trachten zo vaak mogelijk aanwezig te zijn.

Anna is in 2012 bij de Loopgroep Pendrecht komen trainen in groep E en later D als hardloopster.
Anna is een rustige stabiele sporter die volop genoot van de hardlooptrainingen. In 2016 besloot zij hardlopen in te ruilen voor fitwalk waar zij later Pauline opvolgde als trainster tot aan eind 2020.
Het stokje wordt nu gelukkig van Anna overgenomen door Mirjam Romijn.

Anna wordt hartelijk bedankt door het bestuur van Rotterdam Atletiek, door de trainers van de Loopgroep Pendrecht (nu Wielewaal) en uiteraard de deelnemers van de Fitwalkgroep voor haar inzet die ze altijd belangeloos gaf. Zij vinden het fijn jou te hebben leren kennen en wij wensen jou een fijne tijd toe met volop genieten van je welverdiende pensioen.

Rene Warnaar