VerenigingszakenWegatletiek/Loopgroepen

We zijn twee niveau-3 trainers rijker

Op Facebook hebben we het al gemeld, Hans en Khalid hebben hun welverdiende BLT-3 diploma behaald. Het bestuur is daar blij mee en daarom als waardering is aan hen een passende hoodie uitgereikt.

In oktober 2019 startten zij volle moed aan de cursus met het plan om in april praktijkexamen te doen. Na 6 workshops, minimaal 6 oefentrainingen en een portfolio gevuld met de uitwerkingen van de trainingen en overige opdrachten, was het tijd voor praktijkexamen. Helaas, ook hier lag Corona dwars en werd het examen verplaatst naar oktober. Ondanks deze vertraging hebben ze het er uitstekend van afgebracht.

Hans heeft zijn oefentrainingen gedaan bij de groep D/E-Nenijto waar hij inmiddels de hoofdtrainer is geworden. Khalid gaf al enige tijd trainingen aan loopgroepen op onze locatie Olympia maar zijn oefentrainingen deed hij bij de groep C-Nenijto en ook hij is daar inmiddels de hoofdtrainer van. Beide groepen zijn in hun nopjes met deze kanjers net als het bestuur.