JeugdVerenigingszaken

Marieke stopt als trainster jeugdatletiek

Na 21 jaar training geven bij Rotterdam Atletiek heeft Marieke Berkhof besloten daarmee te stoppen.

Marieke was zelf nog junior toen zij begon met het geven van trainingen aan de jeugd van Rotterdam Atletiek op het sportcomplex Langepad, daar waar ze zelf ooit als 6-jarige bij de pupillen van Metro haar ‘atletiekcarrière’ begon. Samen met haar zus Janneke en ‘atletiekvriendin’ Susanna vormden ze gedurende ca. 8 jaar een hecht pupillen-trainers-trio. Naast het geven van trainingen en het begeleiden bij wedstrijden zorgden zij er ook voor dat er elk jaar weer een leuk programma was voor het pupillenkamp.
De vereniging verliest aan Marieke een enthousiaste en kundige trainer. En als blijk van waardering heeft het bestuur Marieke tot lid van verdienste benoemd.