JeugdSportnieuws

Atletiekweek RA

Een week lang atletiek op een echte atletiekbaan? Een week lang werpen, springen, lopen? Een week lang plezier maken met collega-atleetjes? Clinics van toppers uit de Nederlandse en Rotterdamse atletiek? Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan nu aan!

In de week van maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli krijg je de unieke kans om een week lang aan atletiek te doen op onze mooie atletiekbaan aan de Bentincklaan 40 in Rotterdam. Van maandag tot en met vrijdag bieden we je tijdens je zomervakantie twee trainingen per dag aan. We beginnen iedere dag om 10.00 uur. We bieden deze RA Atletiekweek aan voor pupillen (vanaf de c-pupillen) en CD Junioren. We eindigen iedere dag met een funactiviteit. Om 17.00 uur kan je dan weer opgehaald worden. Behalve op vrijdag, dan maken we er samen een echt feestje van en eten we met elkaar. Je kan dan om 18.00 opgehaald worden! In de middag lunchen we met elkaar. Het is wel de bedoeling dat je iedere dag je eigen lunch meeneemt. Drinken, fruit en iets lekkers, krijg je van ons.

Binnen Rotterdam Atletiek hechten we waarde aan een positief en verantwoord pedagogisch klimaat. Ook deze week zullen we daar op toezien en hiertoe zullen onze trainers en medewerkers voor worden geïnstrueerd. Aan de trainingen werken verschillende atletiektoppers mee! Dit is je kans om van hen wat te leren!

Totale kosten voor de hele week zijn € 30,- Hiervoor krijg je:

  • Alle trainingen
  • Een T-shirt en een bidon
  • Een afsluitend etentje op vrijdag
  • Alle dagen drinken, fruit en iets lekkers
  • Zonnebrand

U kunt uw kind aanmelden door het online aanmeldformulier in te vullen op https://ra.nl/atletiekweek. Daarin wordt onder andere om de volgende gegevens gevraagd:

  • Voor- en achternaam
  • Leeftijd
  • T-shirt maat
  • Eventuele dieetwensen

Heeft u nog meer vragen? Neem dan contact op met Brendan Troost, de jeugdcoördinator, via