Pers&MediaVerenigingszaken

Sponsorovereenkomst Asics

20191115_091629Rotterdam Atletiek en Asics Nederland zijn een sponsorovereenkomst aangegaan. Asics is een afkorting van Anima Sana In Corpore Dano. Dat staat voor een gezonde ziel in een gezond lichaam. De visie van Asics sluit goed aan bij Rotterdam Atletiek. Atletiek zorgt voor een gezonde ziel in een gezond lichaam! Asics en Rotterdam Atletiek hebben daarom een sponsorovereenkomst voor 3 jaar afgesloten voor locaties Nenijto en Olympia.
Asics sponsort Rotterdam Atletiek op verschillende manieren. Speciaal voor leden is er een vaste kortingsactie van 10% op alle artikelen die door leden worden gekocht. RA krijgt 5% van de aankoopprijs in de clubkas gestort. Zo koop je voor jezelf goedkoper de mooiste artikelen, en help je direct RA!
Daarnaast worden er per jaar 2 speciale “shopping nights” georganiseerd voor RA-leden. Zodra deze er aan komen zullen we jullie via onze site en Facebook daarover inlichten.

Asics en Rotterdam Atletiek kijken uit naar een fijne en sportieve samenwerking!