Pers&MediaTopsport

Atleet van het jaar met Ranki en Ronald

Pap2019 atleet van het jaarendal, 20 november 2019 – Traditiegetrouw zien we aan het eind van het jaar allerlei lijstjes en ‘verkiezingen’ opduiken. Ook dit jaar is er weer een verkiezing ‘Atleet van het jaar’. Hiermee worden zowel atleten als atletes bedoeld. Op de lijst van 12 genomineerden staan ook enkele para-atleten. Twee van die para-atleten zijn onze kersverse wereldkampioenen Ranki Oberoi (verspringen) en Ronald Hertog (200m). De tien andere genomineerden zijn: Sifan Hasan, Nadine Visser, Dafne Schippers, Marlène van Gansewinkel, Abdi Nageeye, Kimberley Alkemade, Lisanne de Witte, Joris van Gool, Tony van Diepen en Nienke Timmer.

 

Aangezien iedereen maar 1x mag stemmen, is het dus een moeilijke keuze: Ranki of Ronald. Stemmen kan hier.