Aangepast sportenBaanatletiekSportnieuws

Hertog en Oberoi naar WK para-atletiek

Papendal, 18 september 2019 – Directeur Ad Roskam van de Atletiekunie maakte vandaag bekend welke Nederlandse atleten/atletes zullen worden afgevaardigd naar de wereldkampioenschappen para-atletiek. Dit WK wordt, net zoals voor de valide atleten, gehouden in Doha (Qatar). De WK Para Atletiek worden georganiseerd in The Dubai Club for People with Determination: een club opgericht in 1993 waar veel sportevenementen plaatsvinden. Sinds 2009 vindt hier bijvoorbeeld de jaarlijkse Fazza Grand Prix plaats, onderdeel van de World Para Athletics competitie. Dit jaar vinden deze wereldkampioenschappen wel heel erg laat plaats in het seizoen: van 7 – 15 november a.s.

Onder de Nederlandse ploeg van 5 mannen en 10 vrouwen, bevinden zich twee clubgenoten: Ronald Hertog en Ranki Oberoi. Ronald komt uit op de 200m en Ranki gaat deelnemen aan het verspringen.

Ronald-Hertog Ranki Oberoi Doha 2015

 

Alvast veel succes met de voorbereidingen.