JeugdWedstrijden & Uitslagen

Regio Rijnmond (met inbreng van RA) wint 5-regio-ontmoeting

Gorinchem, 30 juni 2019 – Vijfregio-ontmoeting. De jaarlijkse ontmoeting tussen vijf regio’s (Rijnmond, Zuid-Holland Midden, Dordrecht, Zeeland en West-Brabant) heeft een overwinning opgeleverd voor de regio Rijnmond.

RA had een grote inbreng in deze overwinning. JPA2 Gyani Biekram won de meerkamp bij de pupillen met een nieuw p.r. op de 60m (8.49). Die tijd was tevens goed voor een nieuw baanrecord. Ook een nieuw p.r. voor Ivar Meesen (JC). Op de 800m finishte hij in 2.08.99 en daarmee werd hij ook eerste. Bij de JPC was Lieven Vreugdenhil de beste op de meerkamp. Daarnaast had hij een aandeel in de overwinning op de 4 x 40m estafette. De tijd van 29.04 was goed voor een nieuw baanrecord van Typhoon. Elijah Waalring (JPB) behaalde de tweede plaats op de meerkamp, een mooi resultaat.

Bij de meisjes waren de MPA2 de snelsten op de 4 x 60m in 35.23. Georgina Taylor werd vierde op de meerkamp met vlak daarachter Yenthe Vreugdenhil op de vijfde plaats. Ondanks dat ze niet helemaal haar dag had, stootte Yenthe de kogel toch naar een nieuw p.r. van 9.25m.  Ook een vierde plaats voor Mina Chokri, maar dan bij de MPB. Bij de MPA1 een mooie tweede plaats op de meerkamp voor Faith Tujeehut.

Op de foto (Sanne Vreugdenhil) alle RA’ers (met 1 ‘illegale’). Mina Chokri en Gyani Biekram houden de beker vast.

Uitslagen