JeugdSchoolsportverenigingSportnieuws

26 maart: SSV Indoor Toernooi

De grote sporthal van Oostervant zal aanstaande zaterdag – 26 maart 2016 – het podium zijn waar de atleten van de twee schoolsport verenigingen (SSV’s) van Rotterdam Atletiek het tegen elkaar op zullen nemen.

SSV Het Nieuwe Westen

De trotse winaars van de vorige SSV wedstrijd!

SSV De Provenier

Er wordt al hard getraind (met nieuwe startblokken)!

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn medailles te verdienen op verschillende atletiekonderdelen zoals sprinten en verspringen. Maar er worden ook estafetteteams gevormd; de snelste sprinters van SSV Provenier tegen de snelste van het SSV Nieuwe Westen. Neem eten en drinken mee en kom in je snelste sportkleren én schoenen!

Place 2B

Datum: Zaterdag 26 maart
Tijd: van 10.00 tot 12.30
Locatie: Oostervant
Adres: Oostervantstraat 25