JeugdSportnieuwsVerenigingszakenWedstrijden & Uitslagen

Jurycursus 2016: doe je mee?

Juryleden? We kunnen niet zonder!
Afgelopen jaar (2015) hadden we maar liefst 75 deelnemende pupillen atleten en dus eigenlijk 8 gediplomeerde juryleden nodig. Dit aantal per wedstrijd haalden we als RA helaas niet. Gelukkig waren er altijd behulpzame ouders als jurylid, waardoor de wedstrijden met wat improvisatie konden plaatsvinden. Maar deze oplossing is niet wenselijk. En dat is ook opgemerkt in het Regio overleg van de Atltetiekverenigingen…

Jong en oud!
Atletiek voor jong en oud is leuk!. Met veel plezier zien we bij Rotterdam Atletiek onze en andere pupillen genieten tijdens de wedstrijden in de Regio Rijnmond. Voorwaarde voor die wedstrijden is echter wel dat elke vereniging per 10 deelnemende atleten van de eigen vereniging één gediplomeerd  jurylid beschikbaar stellen.
Naast ouders/verzorgers, zijn uiteraard ook atleten of trainers (vanaf 18 jaar) welkom bij de jurycursus om inzetbaar te zijn bij wedstrijden, want die zijn er natuurlijk ook voor ‘senioren’.

Minimaal…
Aangezien het aantal gediplomeerde juryleden onder ouders van RA pupillen momenteel minimaal is, doen we een dringende oproep aan de ouders/verzorgers van pupillen om zich beschikbaar te stellen als jurylid. Tijdens pupillenwedstrijden loop je trouwens altijd mee met de onderdelen van je eigen kind, dus je mist niets van de actie!

Kleine moeite.. …groot plezier!
In 2016 organiseert CAV Energie (Barendrecht)  een jurycursus van vier avonden, waarvoor wij als RA ook deelnemers mogen afvaardigen. Tijdens deze avonden worden alle onderdelen (lopen, springen, werpen) toegelicht. Een apart examen is er niet meer, dus als je de cursus goed doorlopen hebt – ter beoordeling van de cursusleider – ben je gediplomeerd jurylid!

Locatie : C.A.V. Barendrecht
Dierensteinweg 10
2991 XJ Barendrecht

Duur        : van 19.00  tot ca. 21.30

Cursusdata      :

  • woensdag 10 februari 2016
  • woensdag 17 februari 2016
  • woensdag  2 maart 2016
  • woensdag  9 maart 2016

Op naar de 100!
In 2015 hadden we 75 deelnemende pupillen, streven we in 2016 samen naar 100? Geef je dan snel op via , dan kunnen we weer met een grote groep atleten in 2016 meedoen aan de (pupillen)competitie!

We zijn je inschrijving graag tegemoet!

 

Vriendelijke groet!

Juco Rotterdam Atletiek
Samen Doelgericht Grenzen Verleggen
Paula Vrolijk- Steven Bouman-Tim Stoevelaar- Michel Doornik